SALSA DANSSCHOOL

Salsa Abrazar © 2014

Alle rechten voorbehouden.

SALSA

DENDERMONDE

Onze lessen

Naast het feit dat wij iedereen trachten te begeleiden naar het betere danswerk blijven wij ruimte houden voor een gezonde dosis fun tijdens de lessen.

 

Het moet niet altijd zo serieus zijn, een kwinkslag, een grapje...geen probleem!

 

We trachten iedereen ontspannen te laten lesvolgen in een vriendschappelijke en warme omgeving waar, voor zij die er voor open staan, voldoende gelegenheid is om "te blijven plakken" onder vrienden.

CUBAANSE SALSA

LOS ANGELES-STYLE SALSA

Op 25/04/2019 om 19.30 uur organiseren wij een gratis proefles voor beginners.

Volgende start van een nieuwe lessenreeks is op datum van 02/05/2019 om 19.30 uur.

 

Zowel de proefles Cubaanse salsa als L.A-style salsa zijn hetzelfde opgebouwd en beperken zich tot een kennismaking met salsa in het algemeen: Basispassen en ritme vinden in de muziek.

 

Alle lessen op dinsdag en donderdag gaan door in de zaal op de 1ste verdieping van de sporthal te Sint-Gillis Dendermonde, Van Langenhovestraat 203a.

EEN GEZONDE DOSIS FUN

MAG IK ALS VROUW/MAN ALLEEN KOMEN LESVOLGEN?

Onze groepen Cubaanse salsa zijn op dit ogenblik volzet.

Op 08/01/2019 organiseren wij opnieuw een gratis proefles waarna wij de week nadien opnieuw zullen opstarten met een beginnersgroep Cubaanse salsa.

 

De lessenreeksen Cubaanse en L.A-style salsa zijn gestart. Gemist? Niet getreurd, op 08/01/2019 om 19.35 uur starten we met een nieuwe proefles! week nadien opstart van de nieuwe lessenreeks.

Natuurlijk is het voor de gehele groep leuker wanneer er net zoveel mannen als vrouwen zouden kunnen zijn.

Uit onze ervaring weten wij dat dit in vele gevallen nu net niet zo is en dat HELAAS nogal wat mannen de afwezigen blijven.

Single mannen die wensen in te schrijven zijn uiteraard steeds van harte welkom, er zijn meestal mannen te kort, de dames moedigen de komst van single mannen enorm aan!

 

Het inschrijven met een eigen danspartner wordt aanbevolen om een gezond en dansbaar evenwicht in de groepen te kunnen blijven garanderen.

 

Je danspartner hoeft uiteraard niet je levenspartner te zijn, ken je een of meerdere vrienden, maakt niet uit, meebrengen maar. Zolang er maar een aanvaardbare verdeling is binnen onze groepen en niet te veel mensen dienen stil te blijven staan vinden we het best ok.

De single mannen die komen opdagen schuiven voortdurend door tussen de single vrouwen.

 

Onze organisatie staat bekend binnen de salsascene om de menige feestjes in opperbeste sfeer die we organiseren of bezoeken en waar we meestal in groep binnenvallen.

Iedereen danst met iedereen, iedereen zou met iedereen moeten kunnen oefenen.

Het levert fantastische oefenavonden, diner and dance-avonden en salsafeestjes op.

Er wordt uiteraard dan heel wat afgelachen.

Wij zijn GEEN klassieke dansschool waar men enkel met de eigen partner leert dansen.

Niemand van onze dansers danst een hele avond enkel met de eigen partner.

Onze dames vinden het fantastisch eens met meer ervaren dansers uit de hogere groepen te kunnen dansen op een oefenavond of party.

Onze mannen vinden het fantastisch eens hun nieuwe aangeleerde moves te kunnen uitproberen met meer ervaren dames dan de eigen partner.

 

Mannen moeten leren leiden en dat kan enkel door met menige partners te dansen.

Dames moeten leren volgen en dat kan enkel door met menige partners te dansen.

 

Elk weekend zijn er tal van salsafuiven waar je kan gaan oefenen, ja ook als absolute beginneling.

Daarnaast organiseren wij zelf regelmatig oefenavonden, diner and dance -avonden, het jaarlijks bootcamp en salsaparty's

 

Wijzelf zijn wekelijks te vinden op salsafuiven in de regio en daarbuiten.

 

Laat je niet afschrikken door de gedachte dat salsa leren moeilijk is, je feestjes/bruiloften/BBQ's en weekenduitstappen zouden er in de toekomst echt eens héél anders kunnen gaan uitzien!