SALSA DANSSCHOOL

Salsa Abrazar © 2014

Alle rechten voorbehouden.

SALSA

DENDERMONDE

Leslocatie

De Lessen vinden plaats in de zaal naast de cafetaria, op de eerste verdieping van het sportcomplex te St-Gillis-Dendermonde, Van Langenhovestraat 203 a.

Sinds september 2008 overvleugelt Salsa Abrazar Dendermonde zowat de hele regio rond de Ros Beiaardstad.

 

Door onze uitmuntende ligging kunnen wij onze leden ontvangen vanuit Dendermonde, z'n deelgemeenten Appels, Grembergen, St-Gillis, Baasrode, Mespelare, Oudegem en Schoonaarde.

 

Daarnaast is een zeer groot deel van onze cursisten afkomstig uit omliggende steden en gemeenten zoals Gent, Sint-Niklaas, Lokeren, Zele, Hamme, Berlare, Lebbeke, Aalst, Lede, Wetteren, Ninove, Aaltert, Denderleeuw, Erpe-Mere, Temse, Waasmunster...

Uit de uiterste hoek komen onze leerlingen uit Bornem, Merchtem, Dilbeek, Kessel, Kapelle-op-den-bos, Kontich, Ternat en Brussel.

 

Dat de afstanden eerder relatief klein te noemen zijn kunnen wij staven aan volgende voorbeelden, steeds berekend via het centrum van de vernoemde locatie:

Vanuit Sint-Niklaas is de afstand tot de leslocatie een 25- tal kilometer.

Vanuit Aalst is het slechts 15 kilometer rijden, Lebbeke is slechts 4 km, Waasmunster een 13- tal kilometer, Lokeren 14 kilometer, Zele 10 kilometer enz...

 

Rondom de sporthal zijn er vele parkeermogelijkheden en na de lessen is er de ideale accommodatie aanwezig in de vorm van een mooie cafetaria om er even na te praten en wat te blijven hangen met zielsverwanten.

Sportcentrum Sint-Gillis - Van Langenhovenstraat 203a, Dendermonde