Volgende gratis proefles voor beginners op **********

VOOR ZOLANG DE CORONA VEILIGHEIDSMAATREGELEN VAN KRACHT ZIJN, VRAGEN WIJ IN TE SCHRIJVEN MET EEN VASTE DANSPARTNER

Onze lessen

Vanuit onze jarenlange danservaring als dansers en lesgevers, trachten we onze lessen te geven vanuit een duidelijk leerplan, met een duidelijke georganiseerde structuur, een herhalingsgericht oefenen met een gezonde dosis fun.

Naast het feit dat we graag iedereen binnen onze dansgroepen trachten te begeleiden naar een beter dansen, blijven we voldoende ruimte houden voor een gezonde dosis plezier tijdens de lessen. Het moet niet altijd zo serieus zijn, een kwinkslag, een grapje… geen probleem, het is en blijft een hobby.

We zoeken een evenwicht tussen ontspannen doch kwalitatief goed onderbouwde lessen, het opbouwen van mooie vriendschappen, het creëren van een familiegevoel, het wekelijks thuiskomen.

Niet al onze leerlingen hebben eenzelfde ambitie, de ene wil vooral een goede danser(es) worden, de andere wil zich vooral een uurtje komen ontspannen, alleen of samen met zijn partner, als voorbereiding op één van de vele wekelijkse dansfeestjes.

Daarom wordt er lesgegeven aan vier verschillende niveaus waardoor eenieder zich kan thuis voelen in een lesgroep die aansluit bij zijn/haar eigen verwachtingen en ambities.

Hierdoor hebben we een aantal leerlingen die reeds jarenlang bij ons les volgen, sommigen van hen sinds het prille begin 2008.

Salsa Abrazar Dendermonde staat ondertussen bekend als kwalitatief hoogstaand maar vooral met een loyaal ledenbestand.

Onze aanwezigheid als lesgevers op feestjes, vaak vergezeld door een deel van onze leerlingen, gaat vaak niet onopgemerkt voorbij.

We trachten eenieder te betrekken in wat wijzelf zo graag doen: Salsadansen!

We trachten iedereen ontspannen te laten lesvolgen in een vriendschappelijke en warme omgeving waar voldoende gelegenheid is om na de les samen nog iets te drinken onder vrienden.

Lesniveau’s

DINSDAG:

19.35 uur groep 1 (beginners) – VANAF JANUARI 2021

20.35 uur groep 2 (improvers)

21.35 uur groep 4 (advanced)

DONDERDAG:

19.35 uur groep 1 (beginners)

20.35 uur groep 2 (improvers)

21.35 uur groep 3 (intermediate)

Prijzen

Een lessenreeks van 10 lessen kost steeds 80 Euro per persoon.

Men kan enkel per lessenreeks betalen en dit bij aanvang van de eerste les.

Docenten

Danny en Wendy dansen sinds 2006 salsa. Van in het begin ging het koppel fanatiek lesvolgen bij verschillende docenten en gingen ze workshops/lessen volgen op menige festivals en congressen.

In 2008 startte het koppel hun eigen salsa dansschool op te Dendermonde, terwijl ze ook zelf bleven lesvolgen. Hierdoor beheersen ze de verschillende salsa dansstijlen. Danny en Wendy geven de lessen steeds samen. Danny staat in voor het aanleren van de mannen-passen, Wendy staat in voor het aanleren van de dames-passen en functionele styling.

Het koppel leeft als het ware om te dansen. Naast hun gewone dagelijkse fulltime dagtaak, geven Danny en Wendy twee avonden per week, telkens drie uur les. Daarnaast gaan ze elk weekend dansen op een of meerdere salsa dans-avonden in binnen en buitenland.

Contact

Sporthal St-Gillis Dendermonde

Van Langenhovelaan 203a

https://g.page/Salsa-Dendermonde?share

Voor alle informatie stuur je gerust een mailtje naar danny.verbeke@gmail.com. We beantwoorden zo snel mogelijk je vragen.

Je kan ons ook contacteren via de Facebookpagina “Salsa Abrazar Dendermonde”: https://www.facebook.com/SalsaDendermonde/

Danny en Wendy